Over Anna en Bèr's trouwfotosite.

Op 16 september 2011 zijn Anna en Bèr getrouwd. Een mooie zonnige nazomerdag, met 's middags de plechtigheid op het stadhuis en daarna een lunch met familie. En 's avonds een feest voor vrienden en familie op de Zeester, een boot in de Waal.
Daarvan zijn natuurlijk veel foto's gemaakt. Bekijk ze hier, download ze en stuur ze door (maar bedenk wel dat niet iedereen met haar of zijn dronken kop op het internet wil rondzwerven).

Inloggen

Inloggen is niet langer meer mogelijk

Een heleboel foto's waarop mensen herkenbaar in beeld zijn hebben we afgeschermd. Hiervoor moet je inloggen met je uitnodigingscode; Heb je geen code toegemaild gekregen? Laat ber (at) webschuur punt com dat even weten; dan krijg je alsnog een uitnodiging.
Als je ingelogd bent, zie je dat linksboven en kun je gewoon alle foto's zien.
Ben je niet ingelogd, dan zie je alleen de algemene foto's.

Tags

Alle foto's hebben tags. Klik je op zo'n tag, dan zie je alle foto's in dat album. Klik je op bijvoorbeeld #kerk dan zie je alle foto's van de kerk. We zijn alleen niet in de kerk getrouwd, dus er zijn geen foto's van een kerk, maar het gaat om het idee.

We hebben een kleine selectie op de voorpagina gezet; onze favorieten. Klik vooral door naar de tags om alle andere foto's te zien!

Opmaak (De site werkt niet!?)

De site gebruikt allerhande moderne technieken en snufjes. Als je geen moderne browser hebt, werkt het allemaal wel, maar ziet het er niet mooi uit.

Waarom? Ik (Bèr) had gewoon geen zin om dagen te prutsen om iets te maken dat ook mooi uitziet op browsers van tien jaar geleden.

Probeer Google Chrome of Firefox. Dat zijn moderne, snelle en veiligere browsers; en deze site ziet er een heel stuk mooier uit.